Меню
НОВОТО ТЕЧНО ЧЕРВИЛО ОТ BOURJOIS PARIS

НОВОТО ТЕЧНО ЧЕРВИЛО ОТ BOURJOIS PARIS

"Радостта от живота" е мотото на френската козметична марка Bourjois, която винаги е в крак с времето и радва своите клиенти с иновации в областта на красотата, цвета и съвременните тенденции.

Динамика, креативност и яркост са заложени в основата на нейната концепция. Компанията е производител на козметични продукти и декоративна козметика, която в продължение на повече от 150 години функционира активно на козметичният пазар.

Компания Bourjois разполага с две собствени лаборатории - козметична и парфюмерийна, като всички продукти на марката се произвеждат единствено във Франция. Там се провеждат и всичките лабораторни изследвания и тестове на компанията.

Продуктите на марката се характеризират с високо качество, оригиналност, иновативност, лекота на употреба и достъпни цени. Козметиката на "Bourjois" е адресирана към жените, за които красотата е синоним на свобода, стил и чувственост

В периода 01.05.2017г-31.05.2017г можете да се възползвате от специална промоционална отстъпка в размер на -20% от цената на серии Bourjois :

Rouge Laque

Rouge Edition

Rougе Edition 12H

Velvet

Souffle de Velvet

Промоцията важи за периода 01.05.2017г-31.05.2017г и/или до изчерпване на количествата.